ЗА НАС

За фирмата

Велоцентър-Сандански започва дейността си От 1999 г. Специализирана за продажба и ремонт на велосипеди . Целите които си поставяме е да бъдем в услуга на всички, които карат велосипеди ,чрез организирането на спортни прояви и се стремим да популяризираме колоезденето като екологичен начин за придвижване и активен спорт.
Магазина Велоцентър-Сандански предлагат богата гама велосипеди на български производители за всички възрасти,. Всички размери велогуми, резервни части, аксесоари, предпазни средства, очила, облекла и обувки за колоездене, смазочни материали, автобагажници за велосипеди и др. Магазина има оборудван професионален сервиз осигуряващ гаранционното и извън гаранционното обслужване на Велосипеди.

Доставка

Срок за доставка до населено място на територията на България е 4 работни дни. Всяка онлайн поръчка се потвърждава от нас по телефона до 24 часа. Направени поръчки в събота или неделя се потвърждават най-късно в понеделник. По време на сезонни намаления и разпродажби е възможно срокът на доставка да бъде по-дълъг, но не повече от 5 работни дни. Велоцентър-Сандански разполага с гаранционен сервиз на всички закупени велосипеди от магазина. извършва доставката на поръчаните през on-line магазина стоки чрез куриерска фирма EKONT или пожелание на клиента.